Diensten

Er zijn diverse mogelijkheden om uw woning te vergroten of te verfraaien. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een erker, een uitbouw aan de voorzijde die over de hele breedte van de gevel reikt, een uitbouw aan de achterkant, waardoor een overkapping ontstaat richting de schuur of een aanbouw waarin de keuken wordt geplaatst.

> Lees meer 

Een dakopbouw is een veel gekozen oplossing om meer ruimte te creëren in een woning. Timmerbedrijf Ron van Tilburg vervaardigt voor u een dakopbouw in elke gewenste vorm en grootte. Belangrijke onderdelen worden in de werkplaats gemaakt, zodat het mogelijk wordt om in één dag het dak open te halen en de dakopbouw te plaatsen.

> Lees meer 

Geen kozijn is hetzelfde. Of het nu om een klein toiletraam gaat of een kozijn dat een groot deel van de achtergevel beslaat, Timmerbedrijf Ron van Tilburg levert vakwerk uit eigen werkplaats. De kozijnen worden twee maal geschuurd en in de grondverf gezet alvorens ze worden geplaatst. Zo zijn de kozijnen enige tijd tegen weersinvloeden bestand. De klant kan dus wachten met aflakken tot, bijvoorbeeld, het voorjaar.

> Lees meer 

Wilt u thuis een verbouwing realiseren of bent u met een verbouwing bezig, maar komt u er zelf niet uit, Timmerbedrijf Ron van Tilburg heeft de kennis en ervaring om uw wensen te realiseren. Of die nou groot of klein zijn.

> Lees meer 

Ook voor renovatiewerkzaamheden ten behoeve van bijvoorbeeld daken en gevels bent u bij Timmerbedrijf Ron van Tilburg aan het juiste adres. Uw woning wordt weer als nieuw!

> Lees meer