Over ons

Timmerbedrijf Ron van Tilburg werd in april 1998 opgericht. De eigenaar Ron van Tilburg kan bogen op een zeer ruime ervaring in de branche. Gedurende 14 jaar specialiseerde hij zich bij vijf aannemingsbedrijven in de verschillende facetten van het vak. Ron van Tilburg besloot zijn kennis en kwaliteit te bundelen in een eigen bedrijf. En met succes, want in die periode bouwde Timmerbedrijf Ron van Tilburg een uitgebreide en zeer tevreden klantenkring op. Door nauw samen te werken met vaste onderaannemers van electriciens, loodgieters en stucadoors levert Timmerbedrijf Ron van Tilburg voor iedere klant vakwerk af.

Kwaliteit en advies
Bij Ron van Tilburg mag u rekenen op eerste kwaliteit werk, uitgebreide advisering, duidelijke offerte en een zeer goede service. Omdat het bedrijf een project volledig in eigen hand houdt, weet u precies waar u aan toe bent.

Samen met de klant wordt uitgebreid gesproken over de wensen, waarna een offerte wordt opgesteld. Timmerbedrijf  Ron van Tilburg werkt met projectprijzen. En dat betekent dat u nooit voor verrassingen wordt geplaatst.

U krijgt eerste klas vakwerk voor uw geld. Zo maakt het bedrijf zelf praktisch alles wat noodzakelijk is om aan uw wensen te kunnen voldoen. Ook de aanvoer van benodigde materialen wordt geheel voor u geregeld. Bovendien heeft u steeds dezelfde contactpersoon, die precies van elk detail van het betreffende project op de hoogte is.

Trends
Timmerbedrijf Ron van Tilburg bezoekt regelmatig vakbeurzen. Het bedrijf heeft dan ook de laatste technieken in huis en kan u uitgebreid adviseren ten aanzien van de geldende trends!

 

< Terug naar overzicht

timmerbedrijf Ron van Tilburg
Contact timmerbedrijf ron van tilburg